Termeni și condiții

Orice neînțelegere se soluționează în baza termenilor și condițiilor de mai jos

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul ambalaje-accesorii-florale.ro este proprietatea S.C. Andatex Ribon S.R.L. Folosirea acestui site, pentru vizitare și / sau cumpărare a produselor, implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate pe această pagină. Din această cauză, recomandăm citirea conținutului acestei pagini.

SC Andatex Ribon SRL, denumită în continuare Vânzător, își asumă dreptul de a face modificări conținutului acestei pagini, fără a anunța clienții și / sau vizitatorii site-ului în prealabil.

Date de identificare ale firmei
S.C. Andatex Ribon S.R.L.
Nr. Reg. Com J02/1477/2016
CIF RO36794093
SEDIU: Chișineu Criș, jud. Arad
STR. STEJARULUI 14
Date de contact
S.C. Andatex Ribon S.R.L. poate fi contactată prin email, telefon și la sediul firmei:
Email: comenzi@ambalaje-accesorii-florale.ro
Relații clienți : 0756356674                                                                                                                                                                            Produse oferite   S.C. Andatex Ribon S.R.L. vinde ambalaje și accesorii florale.

Definiții și termeni
Vânzător: S.C. Andatex Ribon S.R.L., Nr. Reg. Com J02/1477/2016, CIF RO36794093, cu sediul în: Chișineu Criș, jud. Arad , Str. STtejarului 14

Site: Domeniul www.ambalaje-accesorii-florale.ro.

Cumpărător / Client: persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă pe site-ul ambalaje-accesorii-florale.ro și care este de acord cu Termenii și condițiile menționate în această pagină

Comandă: un document electronic care reprezintă forma de comunicare dintre Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze bunurile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri și să facă plata acestora.

Contract: o Comandă confirmată de către Vânzător.

Produse: orice bun sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Consumator: persoană fizică

 

Documente contractuale
Prin plasarea unei comenzi pe site-ul ambalaje-accesorii-florale.ro Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare folosită de Vânzător, email sau telefon.
Comanda conține următoarele documente:
1. Comanda, datele de livrare și facturare
2. Specificațiile Cumpărătorului, dacă este cazul
3. Termeni și condiții

Confirmarea comenzii de către Vânzător implică acceptarea Termenilor și condițiilor. O comandă este acceptată atunci când Vânzătorul confirmă aceasta telefonic sau prin email, către Cumpărător, fără să fie necesar o confirmare de primire din partea acestuia. O comandă neconfirmată nu are valoarea unui contract.
Contractul intră în vigoare la confirmarea comenzii de către Vânzător. Confirmarea comenzii se face telefonic sau prin email. La baza acestui contract stau termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Extinderea obligațiilor vânzătorului
a. Informațiile prezentate pe site au caracter informativ și pot fi modificate sau sterse de către Andatex Ribon srl fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă Vânzătorul depune toate eforturile pentru a prezenta informațiile cele mai importante.

b. Toate fotografiile produselor au caracter informativ,pot diferi față de produsul vîndut și pot arăta accesorii ce ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului

c. Comunicarea cu magazinul se poate face fie la sediu, fie prin email sau la numerele de telefon disponibile, menționate pe pagina de contact. Vor fi ignorate păreri sau adresări care conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Cesionarea și subcontractarea
Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, fără a fi necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi responsabil întotdeauna față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale. Andatex Ribon srl. își rezervă dreptul de a refuza o comandă în cazul în care    * Produsul nu se află pe stoc    * Clientul nu comfirmă comanda /sau are nr telefon incomplet     *Clientul are un comportament și limbaj neadecvat  *  Clientul are în istoricul comenzilor livrări Refuzate!.

Dreptul de autor asupra informațiilor
Întregul conținut al site-ului ambalaje-accesorii-florale.ro, imagini, text, grafica web, nume site, nume domeniu, email-uri și alte date, este proprietatea Andatex Ribon și a furnizorilor săi, conform legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea 8/1996) și conform legilor privind proprietatea intelectuală și industrială. Preluarea și folosirea în orice scop, fără acordul în prealabil al Andatex Ribon, a oricărui element enumerat mai sus, se pedepsește conform legislației în vigoare. Site-ul ambalaje-accesorii-florale.ro se folosește în limitele amintite în acest document.
În cazul în care constatați încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați.

Politica de confidențialitate
S.C. Andatex Ribon S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal, cu numărul de înregistrare 634 din februarie 2018

S.C. Andatex Ribon S.R.L. garantează confidențialitatea și securitatea datelor personale transmise prin site, aceste informații fiind folosite de către S.C. Andatex Ribon S.R.L. doar pentru confirmarea comenzilor, diverse promoții sau oferte, doar cu acordul prealabil al clientului. Utilizatorii por refuza furnizarea datelor personale și pot solicita gratuit ștergerea lor din baza de date, în baza unei cereri datate, semnate și trimise prin email către S.C. Andatex Ribon S.R.L.. Furnizarea datelor personale către S.C. Andatex Ribon S.R.L. nu implică obligativitate din partea clienților.
S.C. Andatex Ribon S.R.L. se obligă să nu difuzeze datele personale ale clienților către terți, cu excepția terților subcontractați pentru onorarea comenzilor. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să facă verificări în baza legii, conform cu legislația în vigoare.

S.C. Andatex Ribon S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare pentru pierderea datelor personale, furtul sau copierea acestor date de către persoane neautorizate, prin folosirea a diverse metode de interceptare. S.C. Andatex Ribon S.R.L. folosește certificat SSL de criptare a datelor transmise prin internet și alte metode de securizare a site-ului.
Site-ul ambalaje-accessorii-florale.ro folosește Google Analytics pentru analizarea traficului și a activității vizitatorilor. Aceasta se face prin cookies, care colectează diverse informații generale despre activitatea utilizatorilor, paginile accesate, durata, etc. S.C. Andatex Ribon S.R.L. nu folosește datele statistice generate de Google Analytics pentru asocierea IP-ului cu identitatea unui utilizator. Vizitatorii își pot seta browser-ul să nu accepte cookies din partea site-ului ambalaje-accesorii-florale.ro. În acest caz, S.C. Andatex Ribon S.R.L. nu garantează funcționalitatea site-ului.
S.C. Andatex Ribon S.R.L. se obligă să respecte drepturile conferite de legislația în vigoare.

Facturare și plată

Prețurile sunt prezentate în lei (RON )și includ TVA.
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt aduse la cunoștința Cumpărătorului la finalizarea comenzii. Vânzătorul emite o factură către Cumpărător pentru produsele aflate în comandă. Cumpărătorul se obligă să furnizeze toate datele necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

Livrare
Vânzătorul se obligă să livreze produsele comandate de către Cumpărător, pe teritoriul României. Livrarea se face prin curier, la adresa de livrare specificată de către client la plasarea comenzii. Vânzătorul asigură ambalarea corespunzătoare a bunurilor și transmiterea documentelor însoțitoare

Termenul de livrare în țară este de 2-3  zile lucrătoare, de la comfirmarea comenzii prin telefon. În ziua expedierii veți fi contactat  telefonic pentru  înștiințarea disponibilițății produselor/ confirmarea comenzii.

Livrarea se face doar  prin firma de curierat rapid, iar prețul transportului este:

  • Taxă courier 25 lei  (TVA  și taxa ramburs inclus), pentru comenzi cu o valoare de până la 499,99 RON.
  • Livrare fără km suplimentari, oriunde în țară.
  • LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi cu valoare mai mare sau egală cu 500 RON 
  • In cazul in care  efectuati RETUR din produse  si contravaloarea produselor ramase nu atinge suma de 500 lei , se emite o factura de 25 lei pentru transport. Suma care va fi scazuta din contravaloarea produselor returnarte.

Orice comandă poate fi ridicată în mod gratuit de la depozitul nostru, aflat în jud. Arad, localitatea Chișineu Criș, Str. Stejarului, Nr

           
              

Modalități de plată
Modalitatea de plată disponibilă este plata prin ramburs la livrarea bunurilor de către curier sau prin tranzacție bancară pe baza de  factură fiscală Proformă trimisă prin email .

Nu oferim posibilitatea de plată în rate!

Garanție
Produsele comercializate de Vânzător beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și conform specificațiilor producătorilor.

Forța majoră
Nici una dintre părți nu va fi responsabilă pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă aceasta se datorează forței majore, așa cum este definită de legislația în vigoare.

Litigii
Orice litigiu se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente, din România.

Alte prevederi
Termenii și condițiile menționate în această pagină înlocuiesc orice înțelegere anterioară, scrisă sau verbală, între părți, și nu pot fi modificate decât prin înțelegere scrisă, semnată de ambele părți.

Răspundere
Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune suferite de Cumpărător sau terți ca rezultat al îndeplinirii obligațiilor de către Vânzător, conform comenzii.
Vânzătorul nu poate fi responsabil de daune suferite de Cumpărător rezultate din utilizarea produselor după livrare, nici pentru pierderea produselor.

Vânzătorul este responsabil în cazul în care partenerii sau terții subcontractați, implicați în onorarea comenzii, nu îndeplinesc o obligație contractuală, oricare ar fi aceasta.

  Condiții de returnare

Produsele comandate pot fi returnate de câtre consumatori în 14 zile calendaristice de la primire, în ambalajul original, fără să specificați un  motiv anume. Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original ,însoțit de Factură  fiscală, și în aceeași stare în care a fost livrat.  În caz contrar acesta va fi refuzat.

Returnarea produselor se va face după informarea telefonică  a deciziei de retragere din contract,

In cazul in care ati beneficiat de trsansport gratuit,si  contravaloarea produselor ramase nu atinge suma de 500 lei , se emite o factura de 25 lei pentru transport. Suma care va fi scazuta din contravaloarea produselor returnarte.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de către client  ,folosind orice  CURIERAT RAPID!.

Coletele retur ,cu plata transportului către  SC ANDATEX RIBON SRL , vor fi refuzate!

Contravaloarea PRODUSELOR comandate se va returna în cel mult 14 zile calendaristice, prin ”Ordin de plată bancară.„ după intrarea in posesia produselor.

Taxa de livrare a coletului  NU este returnabilă!

Pentru informații privind documentele necesare ,vă rugăm să ne contactați  la numărul de telefon :  0756356674  de L-V 9.00-17.00