Livrare

Modalități de livrare a produselor

Termenul de livrare în țară este de 2-3 zile lucrătoare, de la confirmarea comenzii .

Disponibilitatea  produselor si expedierea coletului va fi comunicat prin telefon  de câtre un operator la confirmarea comenzii.

Livrarea se face prin GLS, iar prețul transportului este:

  • Taxă courier:  25 RON (TVA  și taxa ramburs inclus), pentru comenzi cu o valoare de până la 499,99 RON.
  • Livrare fără km suplimentari, oriunde în țară.
  • LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi cu valoare mai mare sau egală cu 500 RON
  • In cazul in care  efectuati RETUR din produse  si contravaloarea produselor ramase nu atinge suma de 500 lei , se emite o factura de 25 lei pentru transport. Suma care va fi scazuta din contravaloarea produselor returnarte
  • Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei !

Puteți să introduceți o adresă de livrare și alta pentru facturare. NU este necesar să vă creați un cont de utilizator pe site-ul nostru, datele dvs. sunt protejate și nu le vom folosi in nici un alt scop decât la finalizarea comenzii.

Orice comandă poate fi ridicată în mod gratuit de la depozitul nostru, aflat în jud. Arad, localitatea Chișineu Criș, Str. Stejarului, Nr.14

Plata se realizează în RON, ramburs la livrarea produselor sau  /prin tranzacție bancară pe baza de  factură fiscală Proformă emisă de câtre ANDATEX RIBON SRL  și trimisă prin email  după confirmarea disponibilitătii produselor. Plata se va face in maxim 2 zile de la confirmarea  comenzii. In caz contrar comanda va fi automat anulată. În momentul efectuării plătii vă rugăm să ne trimiteți dovada plății!

IBAN : RO97 BTRL RONC RT03 7517 1601
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Coletele sunt însoțite de factura fiscală.

Nu oferim posibilitatea de plată în rate.

PROGRAM DE LUCRU ‎: Luni- Vineri ‎: 9‎:00-17‎:00

În sărbătorile legale  nu expediem colete!